‘Brugse doelman geniet interesse van Olympiakos’

'Brugse doelman geniet interesse van Olympiakos'

20 juni 2016 03:00 - De spelers van Club Brugge beginnen vandaag aan voetbalseizoen 2016-2017, maar achter de schermen wordt er nog volop werk gemaakt van heel wat spelersdossiers. Zo zal Sokratis Dioudis, die geen minuut tussen de palen stond bij Blauw-Zwart, wellicht andere oorden opzoeken. 

Dioudis werd afgelopen seizoen uitgeleend aan het Griekse Panionios. Daar maakte het 23-jarige sluitstuk indruk en dat zorgde voor de nodige interesse. Zo informeerden Panathinaikos en AEK Athene eerder al naar de voorwaarden van de jonge keeper.

En volgens Gazzetta hengelt nu ook landskampioen Olympiakos naar de diensten van Dioudis. Club hoopt nog zo’n 250.000 euro te vangen voor de Griekse goalie, die destijds door gewezen technisch directeur Arnar Grétarsson naar Jan Breydel werd gehaald.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.