‘Brugse verdediger kan terugkeren naar ex-club’

'Brugse verdediger kan terugkeren naar ex-club'

29 juni 2016 11:00 - Club Brugge beschikt met Bjorn Engels, Stefano Denswil, Benoît Poulain en Brandon Mechele over heel wat kwaliteit centraal in de verdediging. Daardoor is het voor andere spelers niet evident om een plaatsje in het hart van de defensie te bemachtigen.

Jean-Charles Castelletto streek in de zomer van 2015 in Jan Breydel neer. Hij kwam slechts drie keer in actie voor Club Brugge en trok na Nieuwjaar door de grote concurrentie naar Moeskroen-Péruwelz. Daar vergaarde de Fransman tijdens 10 optredens iets meer dan 800 speelminuten.

Castelletto maakte geen slechte beurt bij de Henegouwers, maar lijkt komend seizoen niet op een plaatsje in de A-kern van Blauw-Zwart te moeten rekenen. Een nieuwe uitleenbeurt lijkt een goeie oplossing en volgens L’Equipe is de kans reëel dat de jonge verdediger bij ex-club AJ Auxerre gestald wordt.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.