Ceulemans heeft 3 gouden tips voor MPH en Club Brugge

Ceulemans heeft 3 gouden tips voor MPH en Club Brugge

16 juni 2016 11:00 - Club Brugge slaagde er afgelopen seizoen eindelijk in om zijn veertiende landstitel binnen te halen en wil ook volgend seizoen opnieuw meestrijden voor het kampioenschap. Clubicoon Jan Ceulemans geeft Michel Preud’homme en de zijnen alvast goeie raad.

1) Houd de huidige kern samen

“Als Club Brugge ook volgend seizoen succesvol wil zijn, dan moet het er eerst en vooral voor zorgen dat het de huidige kern kan samenhouden. Dat is een eerste – en héél belangrijke stap – op weg naar meer succes.”

2) Versterk in de breedte

“Daarnaast moet Preud’homme zijn ploeg vooral in de breedte proberen te versterken. Ik ga er niet van uit dat Club een grote rol zal vertolken in de Champions League – al moet je natuurlijk de loting nog afwachten.”

3) Maak van de competitie het hoofddoel

“Het is vooral belangrijk om er opnieuw in de competitie te staan en om te proberen van die titel in de Jupiler Pro League te verlengen. Dat moet toch het hoofddoel van Club Brugge zijn”, besluit Ceulemans aan Voetbalkrant.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.