‘Club Brugge biedt 2,6 miljoen euro op Argentijnse aanvaller’

'Club Brugge biedt 2,6 miljoen euro op Argentijnse aanvaller'

08 juni 2016 19:40 - Club Brugge bereidt zich momenteel volop voor op voetbalseizoen 2016-2017 en de bijhorende Champions League-deelname die daarmee gepaard gaat. Zo wil Blauw-Zwart zich op verscheidene posities nog versterken, ook in het aanvallende compartiment.

Club heeft volgens de Argentijnse pers een bod van 2,6 miljoen euro uitgebracht op Oscar Benitez, een 23-jarige aanvaller van Lanus die de voetbalnaam Junior met zich meedraagt. De speler van de Argentijnse eersteklasser is eerder polyvalent en kan zowel op de linksbuiten, rechtsbuiten als in het centrum uit de voeten.

Zijn huidige ploeg kroonde zich afgelopen seizoen tot één van de twee landskampioenen. In de Argentijnse eerste klasse is het namelijk gebruikelijk dat de competitie in twee delen van 15 ploegen opgedeeld wordt. Naast Club zou ook Boca Juniors geïnteresseerd zijn in de diensten van Benitez.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.