‘Club Brugge gelinkt aan tweevoudig Rode Duivel’

'Club Brugge gelinkt aan tweevoudig Rode Duivel'

04 juni 2016 02:00 - De spelers van Club Brugge genieten momenteel van een welverdiende vakantie, maar op de club gaat het werk gewoon voort. Zo wordt er achter de schermen werk gemaakt van de ploeg van volgend seizoen. Mogelijk versterkt Blauw-Zwart zich straks met een rechtsachter.

Hoewel de kans groot is dat Meunier met het oog op de Champions League bij Club Brugge blijft, speurt Blauw-Zwart alvast de transfermarkt af op zoek naar een rechtsback. Ook omdat Zulte Waregem afgelopen week Davy de fauw wegplukte uit Jan Breydel.

Daarbij zou Club’s oog op Luis Pedro Cavanda gevallen zijn. Dat melden Turkse media. De 25-jarige verdediger was afgelopen seizoen een basispion bij Trabzonspor, maar mag naar verluidt andere oorden opzoeken. Ook Anderlecht en KRC Genk zouden de tweevoudig Rode Duivel graag aantrekken.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.