‘Club Brugge heeft een oogje op Argentijnse middenvelder’

'Club Brugge heeft een oogje op Argentijnse middenvelder'

18 juni 2016 21:20 - Club Brugge wil zijn sterkhouders van vorig seizoen in Jan Breydel houden en mikt daarnaast op enkele gerichte versterkingen. Mogelijk gaat Blauw-Zwart opnieuw de Zuid-Amerikaanse toer op.

Club zoekt nog altijd naar een nieuwe middenvelder en is in die zoektocht uitgekomen bij Lucas Parodi. De 25-jarige Argentijn staat volgens een doorgaans goed geïnformeerde journalist op het verlanglijstje van Blauw-Zwart.

Parodi komt momenteel uit voor Belgrano De Cordoba. De defensieve middenvelder is er geen onbetwistbare basisspeler, maar zou dus toch indruk gemaakt hebben op de scouts van Club Brugge. Parodi heeft nog een contract bij zijn Argentijnse club tot eind 2017.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.