‘Club Brugge kan uitpakken met stunttransfer’

'Club Brugge kan uitpakken met stunttransfer'

27 juni 2016 01:00 - Met het oog op komend seizoen is het doel voor Club Brugge duidelijk. Enerzijds wil Blauw-Zwart zijn kampioenenkern samenhouden, anderzijds wordt er op zoek gegaan naar enkele gerichte versterkingen. Mogelijk versterkt Club zich straks zelfs met een Rode Duivel.

Nicolas Lombaerts gaf onlangs aan dat hij graag dichter bij huis wil voetballen. De international die straks vader wordt wil na 8 seizoenen bij Zenit Sint-Petersburg de oversteek maken naar een club uit de omgeving. Begin juni polste Club Brugge naar Lombaerts, maar toen vertelde de linksvoetige verdediger naar verluidt dat hij voorlopig iets hoger wil mikken dan een transfer naar de landskampioen.

Toch wil dat volgens Het Laatste Nieuws niet zeggen dat Lombaerts sowieso niet richting België trekt. Hoewel hij in Rusland 2,5 miljoen euro netto per jaar verdient, schrijft de krant immers dat zowel Club Brugge als Anderlecht nog van de Rode Duivel mogen dromen. Lombaerts is namelijk bereid om met het oog op een betere familiale situatie in te leveren.

Binnen afzienbare tijd zullen er verkennende gesprekken plaatsvinden tussen Lombaerts en de clubbesturen van Club Brugge en Anderlecht. En als Borussia Mönchengladbach of een andere kapitaalkrachtige club niet doorduwt, is de kans bestaande dat Blauw-Zwart uitpakt met deze stunttransfer. Ook PSV en Ajax zijn geïnteresseerd in de diensten van Lombaerts. De Turkse clubs die naar hem informeerden, komen door de afstand normaal gesproken niet in aanmerking.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.