Club Brugge krijgt volgend seizoen primeur

Club Brugge krijgt volgend seizoen primeur

De Jupiler Pro League zal ook volgend seizoen nog niet beschikken over doellijntechnologie. Maar Club Brugge beschikt binnenkort wel als eerste en enige Belgische ploeg over het Hawk-Eye-systeem in Jan Breydel. 

De UEFA introduceert komend voetbaljaar doellijntechnologie in de Champions League. Dat betekent dat alle deelnemende ploegen aan de hoogmis van het voetbal verplicht worden om in hun stadion, ter hoogte van de beide doellijnen, het Hawk-Eye-Systeem te installeren.

Blauw-Zwart moet hier geen financiële inspanningen voor leveren. De UEFA neemt namelijk alle kosten voor de installatie van het nieuwe systeem op zich.


Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2016-2017.

, , ,

Comments are closed.