Club Brugge laat floptransfer elders meetrainen

Club Brugge laat floptransfer elders meetrainen

14 juni 2016 13:59 - Michel Preud’homme kon afgelopen seizoen over een erg ruime kern beschikken. Dat betekent natuurlijk ook dat er heel wat concurrentie is. Daardoor is er voor enkele spelers van Blauw-Zwart geen toekomst meer in Jan Breydel.

Mushaga Bakenga streek begin 2012 neer in Jan Breydel. De Noorse aanvaller speelde 8 wedstrijden voor Club en scoorde meteen in zijn debuutmatch tegen Beerschot (5-1-winst). Daarna ging het echter serieus bergaf met de man van 2,5 miljoen euro. Bakenga werd achtereenvolgens uitgeleend aan Cercle Brugge, Esbjerg, Eintracht Braunschweig en Molde, maar kon zich nergens écht in de kijker spelen.

Omdat Molde aangaf dat het Bakenga niet langer kon gebruiken, keerde hij vroeger dan gepland terug naar Jan Breydel. Momenteel traint Bakenga mee bij zijn ex-ploeg, Rosenborg. Trainer Kare Ingebrigtsen wil hem alleszins een eerlijke kans geven. “Mushaga zal vanaf nu met ons meetrainen, maar er is nog geen beslissing genomen over een eventuele transfer”, klinkt het op de officiële website van Rosenborg.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.