Club Brugge strikt nog mooie tegenstander voor oefenduel

Club-verdediger blikt terug op seizoen Uiteraard verwacht om vaker mijn kans te krijgen

15 juni 2016 19:11 - De spelers van Club Brugge mogen na het behalen van de titel nog even van hun welverdiende vakantie genieten, maar binnenkort moeten ze weer op het trainingsveld verschijnen. Club maakte al een deel van het oefenschema bekend en plant nu nog een extra vriendschappelijke match in.

Op 9 juli speelt Club immers tegen PAOK Saloniki. Dat werd door de Griekse club bekendgemaakt. PAOK belooft een stevige tegenstander te worden. De ex-ploeg van jeugdtrainer Maarten Martens eindigde op de vierde plaats in de competitie, maar plaatste zich via play-offs nog voor de voorrondes van de Champions League.

De wedstrijd zal gespeeld worden in Garderen, waar Club op dat moment op stage is. De match zal om 18u afgetrapt worden. De volledige kalender voor volgend seizoen kan je hier bekijken.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.