‘Club Brugge vangt uiteindelijk dit bedrag voor Meunier’

Meunier oogst opnieuw lof Beste rechtsback van het toernooi

30 juni 2016 07:37 - Het lijkt slechts een kwestie van tijd vooraleer Thomas Meunier zijn droomtransfer beet zal hebben. In de Franse pers verscheen gisteren dat de rechtsachter dinsdag naar Parijs reisde om te onderhandelen met PSG en al een persoonlijk akkoord bereikte. Komend weekend zou de deal al rond kunnen zijn.

En daarmee lijken zowel Club als Meunier de jackpot te winnen. De speler zou bij de Franse kampioen immers nog een stuk meer gaan verdienen dan de ruim één miljoen euro bruto die hij in het Jan Breydelstadion opstreek. Dat weet Het Laatste Nieuws.

Club mag zich dan weer in de handen wrijven over de transfersom. Ondanks dat de clausule in het contract van Meunier zes miljoen euro bedroeg, zou Blauw-Zwart nog bijna zeven miljoen vangen. Daar zouden enkele contractuele details voor gezorgd hebben.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.