‘Club Brugge wil aanvaller opnieuw uitlenen’

'Club Brugge wil aanvaller opnieuw uitlenen'

28 juni 2016 14:00 - Club Brugge is momenteel in volle voorbereiding op voetbalseizoen 2016-2017. Zo wil Blauw-Zwart nog werk maken van enkele gerichte versterkingen en zullen er vanzelfsprekend ook enkele spelers andere oorden opzoeken.

Dylan Seys werd afgelopen seizoen uitgeleend aan het Israëlische Hapoel Acre. De 19-jarige flankaanvaller is intussen terug in Brugge en kan terugblikken op een geslaagde uitleenbeurt. Hij scoorde 4 keer en gaf 6 assists in 14 wedstrijden. Desondanks zal Blauw-Zwart het jonge talent wellicht opnieuw uitlenen.

“Ik weet nog niet exact wat de toekomst brengt, maar ik weet wel dat Club Brugge aan een uitleenbeurt denkt. Ik had een aanbieding uit Israël, maar dat zag ik niet meteen zitten”, vertelt Seys aan VN. Naar verluidt krijgt de aanvaller komende weken duidelijkheid over zijn toekomst.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.