‘Club Brugge wil stunten met komst Standard-sterkhouder’

'Club denkt nog steeds aan smaakmaker uit de JPL'

11 juni 2016 08:59 - De landstitel en de daarbij horende deelname aan de Champions League zullen voor Club Brugge mogelijk heel wat deuren openen en daar wil Club optimaal van profiteren. Het zou zich dus stevig willen versterken en eerder schreven we al dat Blauw-Zwart aast op Tomas Pina (Villarreal). Maar Club zou ook mikken op een speler van Standard.

Volgens La Dernière Heure denkt Club Brugge immers aan Mathieu Dossevi. De Togolese flankspeler speelt sinds afgelopen seizoen voor Standard, waar hij meteen één van de uitblinkers werd en goed was voor vijf goals en tien assists.

De interesse van Club zou concreet zijn, maar er is wel nog geen contact geweest tussen de clubs. Dossevi ligt wel nog vier jaar onder contract bij Standard en geniet veel interesse uit het buitenland. Het is bovendien maar de vraag of Standard één van zijn beste spelers naar een rivaal zal willen laten vertrekken.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.