‘Club Brugge zoekt opvolger Simons bij Spaanse subtopper’

'Club heeft opvolger voor Simons op het oog'

11 juni 2016 07:24 - Club Brugge gaf de voorbije weken al aan voor volgend seizoen graag een opvolger voor Timmy Simons aan te trekken en het ziet ernaar uit dat het bestuur daar nu écht werk van maakt. Club zou daarvoor azen op een grote vis en onderhandelen met een Spaanse subtopper.

Volgens Het Laatste Nieuws vertoeft Vincent Mannaert in Spanje om er met Villarreal te onderhandelen over Tomas Pina. De 28-jarige middenvelder mocht het afgelopen seizoen 27 keer opdraven bij de nummer vier uit de Primera Division.

Club Brugge zal wellicht wel een flinke inspanning moeten doen om Pina en Villarreal te overtuigen. Villarreal betaalde in 2013 nog vijf miljoen euro voor Pina en de speler weigerde in januari nog een transfer naar Real Betis.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.