‘Club denkt nog steeds aan smaakmaker uit de JPL’

'Club denkt nog steeds aan smaakmaker uit de JPL'

10 juni 2016 14:30 - Club Brugge is van plan om de spelersgroep die afgelopen seizoen kampioen werd samen te houden. Verder wil Blauw-Zwart uitpakken met nog enkele gerichte versterkingen. Zo is een centrale middenvelder één van de prioriteiten.

Thibault Moulin werd al meermaals in verband gebracht met Club Brugge, maar tot een akkoord kwam het tot dusver niet. Volgens Het Nieuwsblad is Waasland-Beveren intussen wel bereid om mee te werken aan een overgang van hun 26-jarige spelverdeler.

Moulin wordt namelijk niet op de club verwacht tijdens de eerste trainingen op de Freethiel. Naar verluidt moet de middenvelder pas aansluiten op 20 juni, samen met de internationals. In de tussentijd mag hij van Waasland-Beveren zijn transfer proberen te regelen.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.