Club-fans leren Noord-Ieren Blauw-Zwarte gezangen

Club-fans leren Noord-Ieren Blauw-Zwarte gezangen

13 juni 2016 15:30 - Club Brugge staat erom bekend dat het fans heeft over heel het land. En ook op het Europees Kampioenschap in Frankrijk is een klein deeltje van de Blauw-Zwarte aanhang van de partij. Zij hopen om Thomas Meunier straks te zien opdraven bij de Rode Duivels.

In aanloop naar het duel van de Rode Duivels tegen Italië leerden enkele Club-fans de Noord-Ieren een Brugs liedje: “Oh FC Bruges, Super Bruges, We’re wonderful!”, klinkt het. Noord-Ierland verloor zijn openingswedstrijd op het EK met 1-0 van Polen na een doelpunt van Arkadiusz Milik.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.