‘Club heeft akkoord bereikt over uitleenbeurt Pereira’

'Club heeft akkoord bereikt over uitleenbeurt Pereira'

22 juni 2016 14:00 - Dinsdag kon je al op BlauwZwartFans lezen dat Club Brugge onderhandelde over een uitleenbeurt van Leandro Pereira. Intussen zou die overeenkomst in kannen en kruiken zijn.

Pereira kwam afgelopen seizoen 17 keer in actie voor Club, maar slaagde er in 660 speelminuten niet in om de weg naar doel te vinden. De spits wilde naar verluidt graag terug naar ex-ploeg Palmeiras – waar hij vorig seizoen 6 keer de netten deed trillen in 11 wedstrijden – en zou die die wens ingewilligd zien worden.

Volgens Het Laatste Nieuws hebben Club Brugge en Palmeiras een akkoord bereikt over de uitleenbeurt van Pereira. Hij zou voor één seizoen gehuurd worden. De aanvaller ligt nog tot 2018 onder contract in Jan Breydel, met een optie op een vierde jaar. Veel succes Leandro!

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.