‘Club laat zijn oog vallen op topschutter’

'Club laat zijn oog vallen op topschutter'

03 juni 2016 14:00 - Michel Preud’homme kon in het kampioenenseizoen met Abdoulay Diaby, Jelle Vossen, Wesley Moraes en Leandro Pereira over heel wat aanvallende weelde beschikken. En mogelijk komt daar straks nog een naam bij. 

Jérémy Perbet vond dit seizoen maar liefst 24 keer de weg naar doel en kroonde zich zo tot topschutter van de Jupiler Pro League. Dat maakt van de 31-jarige aanvaller grof wild op de transfermarkt. Zo meldt La Capitale dat zowel Club Brugge, Anderlecht als AA Gent de gouden stier op het oog hebben.

Perbet is nog steeds eigendom van Istanbul Basaksehir en geïnteresseerde clubs zullen dus bij de Turken moeten aankloppen als ze de Franse goalgetter willen binnenhalen. Blauw-Zwart is van de drie Belgische gegadigden ongetwijfeld wel degene met het meeste concurrentie in de aanvalslinie.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.