Club legt opnieuw pittige oefenmatch vast

Club legt opnieuw pittige oefenmatch vast

16 juni 2016 17:00 - Op zaterdag 25 juni opent Club Brugge zijn voorbereiding met een oefenmatch tegen Knokke. Daarna geven Torhout en Oudenaarde Blauw-Zwart partij. Naarmate de voorbereiding vordert neemt Club het op tegen enkele stevigere tegenstanders.

Zo kon je woensdagavond al op BlauwZwartFans lezen dat Club op zaterdag 9 juli tegen PAOK Saloniki speelt. Drie dagen eerder treft Club met Shakhtar Donetsk eveneens een sparringpartner van een hoog niveau. Dat meldt de officiële site van de Veluwse Boys te Garderen, waar Michel Preud’homme en de zijnen van 3 tot 10 juli op stage vertoeven. Shaktar-coach Fonseca moet het tegen Club wel zonder heel wat internationals doen.

Shaktar schakelde afgelopen seizoen Anderlecht nog uit in de achtste finales van de Europa League. De Oekraïners wonnen in eigen huis met 3-1 en bleken ook in het Astridpark met 0-1 te sterk voor Paars-Wit. Shaktar werd vice-kampioen in de Oekraïense eerste klasse, waardoor ze straks via voorrondes de Champions League-groepsfase nog kunnen bereiken.

Bekijk hier de volledige kalender van Club Brugge voor voetbalseizoen 2016-2017.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.