‘Club mikt op gegeerde Franse aanvaller’

'Club mikt op gegeerde Franse aanvaller'

26 juni 2016 01:00 - Club Brugge wil komend seizoen zowel in de Jupiler Pro League als in de Champions League van zich laten spreken. Om dat doel te bereiken, hoopt Blauw-Zwart om zijn spelerskern komende weken nog te versterken. Naast een middenvelder volgt er mogelijk ook versterking in het aanvallende compartiment.

Club heeft naar verluidt zijn oog laten vallen op Anthony Koura, een 23-jarige aanvaller die momenteel uitkomt voor Olympique Nîmes. Bij de Franse tweedeklasser vond Koura 9 keer de weg naar doel in 27 wedstrijden.

De concurrentie voor de voormalige jeugdinternational van Frankrijk is niet min. Zo zouden ook Lazio Roma, Saint-Etienne, FC Porto en Olympique Marseille de veelbelovende spits willen binnenhalen. Twee jaar geleden stond Koura ook al op het verlanglijstje van Standard.

“Anthony heeft veel ambitie. Ik heb voorstellen ontvangen uit Turkije die maar weinig spelers zouden weigeren, maar de nadruk ligt op het sportieve verhaal. Dat is wat primeert op al de rest”, vertelt zijn manager, Mamadou Bakayoko, aan Foot Marseille.

Anthony Koura

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.