“Club moest 11 jaar wachten op een titel, bij Anderlecht is dat onmogelijk”

Club moest 11 jaar wachten op een titel, bij Anderlecht is dat onmogelijk

21 juni 2016 07:32 - Club Brugge kroonde zich afgelopen seizoen tot landskampioen door aartsrivaal Anderlecht met 4-0 huiswaarts te sturen. Roland Juhasz, die momenteel met Hongarije op het EK in Frankrijk vertoeft, vindt dat de Belgische pers Blauw-Zwart en Paars-Wit op een andere manier benadert.

“Anderlecht speelt altijd onder druk. Men zal niet twijfelen als men iets negatief kan vinden. Dat is heel anders bij Club Brugge en Standard, met wie ze (de pers, nvdr) meer geduld hebben. Club moest 11 jaar wachten op een titel, bij Anderlecht is dat onmogelijk”, vertelt de verdediger in Sport/Voetbalmagazine.

“Anderlecht kende een pover seizoen, maar het is nu niet dat het verschrikkelijk was en ze als zesde eindigden. Er gaat nu veel veranderen: nieuwe trainer, nieuwe spelers en er zullen ook wel nieuwe talenten doorstromen”, besluit de ex-speler van RSCA.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.