Club-spits mikt op transfer: “Hij wil progressie blijven maken”

Club-spits mikt op transfer Hij wil progressie blijven maken

20 juni 2016 01:00 - Club Brugge wil zijn sterkhouders van afgelopen seizoen graag in Jan Breydel houden, maar dat zou wel eens een moeilijke zaak kunnen worden. Als Thomas Meunier goed blijft presteren op het EK, is zijn opstapclausule van 6 miljoen euro geen onoverkomelijke zaak voor grote clubs. En ook Abdoulay Diaby zoekt mogelijk andere oorden op.

Diaby kroonde zich afgelopen voetbaljaar tot topschutter van Club Brugge en had zo een belangrijk aandeel in de veertiende landstitel. Volgens Luca Vittorini, de manager van de Franse Malinees, is Diaby gegeerd wild op de transfermarkt. “Real Betis is één van de clubs die hem wil. Galatasaray en een paar anderen hebben ook geïnformeerd. De onderhandelingen met Betis zijn momenteel aan de gang”, klinkt het tegenover Estadio Deportivo.

De Spaanse middenmoter zou voorlopig bereid zijn om 7 miljoen euro op tafel te leggen, maar Club wil minstens 8 miljoen voor zijn goalgetter. Vittorini denkt alvast dat Diaby klaar is voor een stap hogerop. “Hij heeft een heel goed seizoen gespeeld en we kijken nu wat het beste is voor de speler. Het is een heel belangrijk jaar voor hem geweest, maar Abdoulay wil progressie blijven maken.” Diaby heeft nog een contract bij Blauw-Zwart tot midden 2018.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.

, ,

Comments are closed.