‘Coopman heeft akkoord met Belgische eersteklasser’

'Coopman heeft akkoord met Belgische eersteklasser'

10 juni 2016 01:00 - Michel Preud’homme kon afgelopen seizoen over een erg ruime kern beschikken, maar dat had voor enkele spelers natuurlijk ook negatieve consequenties. Zo moest Sander Coopman het stellen met nauwelijks 284 speelminuten. Omdat alle sterkhouders met het oog op de Champions League bij Club willen blijven, werd er dan ook naar een oplossing voor de 21-jarige middenvelder gezocht. Die lijkt Club intussen gevonden te hebben.

Donderdag kon je op BlauwZwartFans al lezen dat Zulte Waregem zijn oog heeft laten vallen op drie spelers van Club Brugge: Brandon Mechele, Boli Bolingoli en Sander Coopman. Laatstgenoemde zou zijn contract opengebroken zien worden. Vervolgens trekt Coopman voor één jaar op uitleenbasis naar Essevee. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Club wil Coopman niet definitief van de hand doen en gelooft dus wel nog altijd sterk in zijn kwaliteiten. Naar verluidt wil Zulte Waregem dit weekend de deal afronden. Afgelopen seizoen maakte Nikola Storm dezelfde beweging. Hij kreeg van Francky Dury 800 speelminuten, maar kon nooit helemaal overtuigen in het Regenboogstadion.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.