Coopman verklaart waarom hij voor Zulte kiest

Coopman verklaart waarom hij voor Zulte kiest

17 juni 2016 18:26 - De kogel is door de kerk. Zoals je eerder vandaag al op BlauwZwartFans kon lezen, verlengt Sander Coopman zijn contract bij Club Brugge tot 2019, maar wordt hij komend seizoen uitgeleend aan Zulte Waregem.

“Ik heb nog bij de jeugd van Essevee gespeeld”, vertelt Coopman in een officieel persbericht. “De kans deed zich voor om terug te keren en ik grijp ze graag. Ik wist dat de deur hier altijd openstond voor mij. Zulte is een voetballende ploeg en dat past bij mijn spelstijl. Hier kan ik mij verder ontwikkelen.” De 21-jarige middenvelder van Club Brugge stelde zichzelf voor aan de Gaverbeek door middel van onderstaande videoboodschap.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.