Coucke deelt mening Verhaeghe over stadiondossiers: “Mijn visie is simpel”

Coucke deelt mening Verhaeghe over stadiondossiers Mijn visie is simpel

07 juni 2016 18:05 - Advocaat Walter Van Steenbrugge diende namens de Bruges Stropkes klacht in voor de onrechtmatige overheidssteun waar de Ghelamco Arena en het Eurostadion van zouden kunnen genieten. KV Oostende-voorzitter Marc Coucke is het eens met Bart Verhaeghe.

Verhaeghe is al jaren vastberaden om een nieuw stadion te bouwen voor Club Brugge. De Blauw-Zwarte voorzitter is van plan om dat zonder overheidssteun te doen. “Als ondernemer heb ik nooit 1 euro subsidie gekregen. Ik vind principieel ook dat de overheid mij niet moet helpen iets te realiseren”, vertelt Verhaeghe in Panorama. “De overheid is nodig om aan te duiden waar we mogen bouwen en om de mobiliteit te faciliteren.”

Coucke sluit zich daarbij aan. “Mijn visie is simpel. Ik vind niet dat overheidsgeld naar stadions moet gaan. In Oostende worden de werken gedragen door een vennootschap die zijn eigen inkomsten moet genereren. Ik zou liever in een land leven waar we minder belastingen betalen en geen subsidies hebben”, besluit de voorzitter van de Kustboys.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.