‘Daarom greep Club naast Thibault Moulin’

Club Brugge krijgt stevige concurrentie voor Thibault Moulin

24 juni 2016 08:43 - Club Brugge is nog altijd op zoek naar een nieuwe middenvelder. Aanvankelijk leek dat Thibault Moulin te zullen worden. Club was immers sterk geïnteresseerd en ook de speler zag een overstap wel zitten.

Maar de onderhandelingen met Waasland-Beveren sleepten aan, vooral omdat Club niet echt gediend was van de vraagprijs van één miljoen euro, weet Het Nieuwsblad. Daardoor besloot Club om af te wachten, wat het Legia Warschau van Besnik Hasi de gelegenheid gaf om de Fransman voor hun neus weg te kapen.

Opvallend is dat de Poolse kampioen lang niet zoveel hoeft te betalen als Club. De transfersom die Legia overmaakt zou slechts 500.000 euro bedragen, al kan dat bedrag met bonussen nog oplopen tot zo’n 700.000 euro.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.