De favoriete speler van deze Ier? Michel Preud’homme!

De favoriete speler van deze Ier Michel Preud'homme!

17 juni 2016 18:40 - De Rode Duivels vertoeven momenteel op het Europees Kampioenschap in Frankrijk. Zaterdagnamiddag staat er voor Marc Wilmots en de zijnen een levensbelangrijke wedstrijd tegen Ierland op het programma. Thomas Meunier start wellicht in de basis tegen de Ieren.

In aanloop naar die wedstrijd interviewde Stadion een Ierse fan. Hij had een wel erg opvallend antwoord klaar op de vraag wie zijn favoriete Belgische speler is. Maar we kunnen hem alleen maar overschot van gelijk geven! 🙂

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een Ă©chte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.