“De interesse van Club Brugge? Kan me niet schelen”

De interesse van Club Brugge Kan me niet schelen

28 juni 2016 13:44 - Club Brugge is voor komend seizoen nog altijd op zoek naar een opvolger voor Timmy Simons. Blauw-Zwart had interesse in Jonas Martin en Thibault Moulin, maar beide heren kwamen uiteindelijk niet naar Jan Breydel. Martin trok naar Real Betis en Moulin richting Legia Warschau. 

Moulin kwam op voorsprak van ex-Anderlecht-coach Besnik Hasi in Polen terecht. En ook sportief directeur Michal Zewlakow (ex-Beveren, Moeskroen en Anderlecht) stond achter de komst van de middenvelder van Waasland-Beveren. “Dat Club Brugge geïnteresseerd was, kan me niet schelen. We zijn toch niet in staat om dat na te gaan. Maar ik ben wel blij dat wij erin geslaagd zijn om Moulin te overtuigen voor Legia te kiezen. Spelers uit België of Frankrijk zijn niet gemakkelijk te overhalen om naar Polen te komen”, vertelt Zewlakow aan Nieza Lezna.

“Hasi heeft graag creatieve spelers, die in zijn filosofie passen”, verklaart Zewlakow de keuze voor Moulin. “Besnik kent hem goed, hij zag hem een heel seizoen aan het werk in de Belgische competitie. We bekeken hem zelf ook en constateerden dat hij een goede speler met een geschikte leeftijd is. Daarom besloten we hem te halen.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.