De Witte hekelt gedrag Verhaeghe: “Ik laat de conclusies daarrond aan anderen”

De Witte hekelt gedrag Verhaeghe Ik laat de conclusies daarrond aan anderen

05 juni 2016 15:00 - AA Gent reageerde zaterdag met een persconferentie op de klacht van advocaat Walter Van Steenbrugge namens de Bruges Stropkes. Gent-voorzitter Ivan De Witte deed daarbij een opmerkelijke uitspraak over de rol van Club Brugge en meer specifiek die van Bart Verhaeghe. 

“Ik weet dat er communicatie is geweest tussen de fanclub en het bestuur van Club Brugge, maar voorzitter Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert waren daar niet aanwezig”, vertelt Ivan De Witte via de officiële kanalen van de Buffalo’s.

“Ik heb contact opgenomen met de voorzitter van Club Brugge en hem gevraagd om zich te distantiëren van de verklaringen van de heer Van Steenbrugge, in functie van de goede relaties tussen de clubs. Hij heeft gezegd dat niet te willen doen. Ik laat de conclusies daarrond aan anderen”, besluit de voorzitter van AA Gent.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.