Deze 7 beloftenspelers mogen straks proeven van het echte werk

Deze 7 beloftenspelers mogen straks proeven van het echte werk

06 juni 2016 16:05 - Zowel de eerste ploeg als de beloften van Club Brugge kroonden zich tijdens het voorbije seizoen tot landskampioen. Vooral onze Blauw-Zwarte jonkies presteerden boven de verwachting. Zij worden in de voorbereiding van volgend seizoen dan ook beloond voor hun knappe prestatie.

Zeven spelers van de beloftenkern zullen straks ervaring mogen opdoen bij de A-kern van Club Brugge. Ze doen dit als zogenaamde ‘Trainee.’ “Trainees zijn spelers uit onze jeugdopleiding die de kans krijgen om stage te lopen bij onze A-kern. Ze komen niet noodzakelijk definitief bij de Brugse eliteploeg, maar vatten alvast de voorbereiding aan en doen zo ervaring op die hen helpt in hun verdere ontwikkeling”, legt Club uit op de officiële website.

“Dit seizoen zullen Laurent Lemoine (CV, 18), Ahmed Touba (LV, 17), Daouda Peeters (CVM, 17), Jellert Van Landschoot (LM, 18), Thibault Vlietinck (RA, 18), Terry Osei-Berkoe (SP, 18) en Dennis Van Vaerenbergh (SP, 18) regelmatig te zien zijn op training bij de A-kern.” Van harte proficiat boys!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.