Dierckx schept duidelijkheid omtrent Snapchat-filmpje over zijn toekomst

Dierckx schept duidelijkheid omtrent Snapchat-filmpje over zijn toekomst

29 juni 2016 00:30 - Dinsdagavond brak er bij heel wat supporters van Club Brugge paniek uit. Boli Bolingoli had op Snapchat namelijk een filmpje geplaatst met het opschrift: “Laatste avondmaal met ElTuros (de bijnaam van Dierckx, nvdr)”, waarbij we Tuur Dierckx, Stefano Denswil, Benoît Poulain en Boli Bolingoli ribbetjes zagen eten. En aangezien Vincent Mannaert eerder aangaf dat Dierckx zijn contract (voorlopig) niet wil verlengen, ging de bal al snel aan het rollen….

Voor bepaalde media en supporters was het zo klaar als een klontje: Dierckx zou Club Brugge met zekerheid verlaten. Vooral het gerucht dat onze 21-jarige flankaanvaller naar Standard zou trekken, dook her en der op. Maar dat lijkt een voorbarige conclusie. “Ik kan je verzekeren dat er nog altijd niets getekend of beslist is”, meldt Dierckx aan BlauwZwartFans.

De Brugse publiekslieveling heeft nog een contract tot midden 2017 bij Blauw-Zwart. Als hij dat niet wil verlengen, behoort een uitleenbeurt vanzelfsprekend niet tot de mogelijkheden. Feit is dat de jonge aanvaller komend seizoen meer speelgelegenheid wil krijgen. Als dat bij Club Brugge niet kan, zoekt hij mogelijk andere oorden op. Maar voor alle duidelijkheid: Dierckx heeft nog altijd geen besluit genomen.

Screenshots van het Snapchat-filmpje

Laatste avondmaal Tuur Dierckx 1

Laatste avondmaal Tuur Dierckx 2

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.