Dit is het nieuwe derde shirt voor volgend seizoen!

Winnaar duoticket Club Brugge - Anderlecht is bekend

24 juni 2016 15:30 - Club Brugge speelt zaterdag zijn eerste oefenpartij tegen Royal Knokke FC en wie die wedstrijd gaat bekijken, zal wellicht enkele nieuwigheden aan de shirtjes van Blauw-Zwart opmerken. Behalve een aangepast logo ter ere van de 125ste verjaardag van de Club zal ook een speciale boodschap op de truitjes prijken.

“Club werkt dit seizoen samen met het BIVV als goede doel. De campagne ‘Champions go for zero’ zal de shirts sieren tijdens de voorbereiding!”, meldt Club immers op Twitter. “Samen met het BIVV wil Club het belang van veilig rijgedrag nog meer onder de aandacht brengen.”

Daar houdt het niet bij op, want Club introduceert ook een nieuw derde shirt. Het witte exemplaar van vorig seizoen maakt plaats voor onderstaand model.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.