Eindelijk nieuws over de situatie van Gedoz

Izquierdo laat zich uit over boezemvriend Gedoz Moet hij weten...

30 juni 2016 15:48 - Club Brugge is ondertussen al een dag of tien bezig aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen, maar enkele spelers blonken voorlopig uit door afwezigheid. Sommigen kregen extra vakantie door interlandverplichtingen, maar Felipe Gedoz verscheen om een andere reden nog niet op training.

De Braziliaan, van wie het gezien de belangstelling van Cruzeiro nog niet 100 procent zeker is dat hij blijft, zat al die tijd vast in zijn thuisland door administratieve problemen. Nu kreeg Club echter goed nieuws vanuit Brazilië.

De problemen zouden eindelijk van de baan zijn, waardoor Gedoz eindelijk naar ons land kan afreizen. Dat weet Het Nieuwsblad. Donderdagnamiddag moet hij normaal in België landen, in de komende dagen kan hij dan wellicht aanpikken bij de groep.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.