EK-sensatie Perisic staat voor spraakmakende transfer

EK-sensatie Perisic staat voor spraakmakende transfer

26 juni 2016 13:00 - Ivan Perisic was één van de beste spelers tijdens de groepsfase op het Europees Kampioenschap in Frankrijk. Desondanks moesten de Kroaten zaterdagavond hun valiezen pakken na een 0-1-nederlaag tegen Portugal. De flamboyante flankspeler houdt misschien wel een knappe transfer over aan het toernooi.

Perisic speelde afgelopen seizoen bij Inter Milan en vond bij de Italianen 7 keer de weg naar doel in 34 wedstrijden. Mogelijk zoekt de ex-speler van Club Brugge straks andere oorden op. Patrick De Koster, de manager van Kevin De Bruyne, was zaterdagavond te gast in Panenka. Hij had een opvallend transfergerucht over Perisic in petto.

“Als ik carte blanche kreeg om een speler aan mijn portefeuille toe te voegen, was het Perisic. Luc Devroe heeft een aantal jaren geleden de goede beslissing genomen door hem voor heel weinig geld te kopen. Ik denk dat zijn prijs toen 200.000 euro was. Vandaag spreken we over een mogelijke transfer naar Barcelona. Ik weet dat die geruchten kloppen. Een transfer naar Camp Nou zou dus zeker kunnen. Er ontbreekt maar een ding bij Perisic en dat is het kopje.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.