‘Eventuele uitleenbeurt Coopman laat op zich wachten’

'Coopman heeft akkoord met Belgische eersteklasser'

11 juni 2016 13:11 - Bij Club Brugge geloven ze nog altijd heel hard in Sander Coopman, maar de jonge middenvelder moet opboksen tegen flink wat concurrentie. In drie seizoenen bij de A-kern speelde de ondertussen 21-jarige amper elf wedstrijden in de competitie en twee in Europa. Om zijn ontwikkeling te helpen, zou hij volgend seizoen uitgeleend worden.

De voorbije dagen viel al te lezen dat Zulte Waregem op het punt stond om Coopman voor een seizoen binnen te halen, maar die deal is nog niet afgerond. En aan de Gaverbeek zullen ze wellicht nog even moeten wachten op de jonge spelverdeler.

Coopman onderhandelt nog met Club over een contractverlenging en pas als die gesprekken helemaal afgerond zijn, zou er gepraat kunnen worden over de voorwaarden voor een uitleenbeurt. Dat meldt Het Nieuwsblad.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.