Ex-speler verklaart: “Michel Preud’homme wilde me absoluut bij de groep houden”

Ex-speler verklaart Michel Preud'homme wilde me absoluut bij de groep houden

14 juni 2016 14:00 - Club Brugge moest vorige zomer afscheid nemen van twee populaire doelmannen. Publiekslieveling Mathew Ryan trok naar Valencia en tweede keeper Vladan Kujovic besloot om zijn handschoenen aan de haak te hangen.

Club had er nochtans alles aan gedaan om Kujovic in Jan Breydel te houden. Als de sympathieke Serviër zijn kans kreeg, stelde hij immers nooit teleur. “Ik ben net één jaar geleden definitief gestopt met voetballen. Op eigen verzoek, want er lag bij Club Brugge nog een contract voor me klaar. Trainer Michel Preud’homme wilde me absoluut bij de groep houden”, vertelt Kujovic aan Het Nieuwsblad.

“Ik voelde evenwel dat het vaatje leeg was. Dat ik het voetballen momenteel niet mis, bewijst dat”, gaat het ex-sluitstuk van Club Brugge verder. Intussen heeft Kujovic met golfen ook een nieuwe passie gevonden. “Van alle sporten die ik beoefend heb, is golfen de allermoeilijkste. Dat dekselse witte balletje laat zich niet gemakkelijk controleren. Toch wil ik naar een zo hoog mogelijk niveau doorgroeien.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.