Ex-spelers Club Brugge en Anderlecht eisen hoofdrol op in Copa America-finale

Ex-spelers Club Brugge en Anderlecht eisen hoofdrol op in Copa America

27 juni 2016 13:05 - Zondagnacht stond de finale van de Copa America tussen Argentinië en Chili op het programma. Na 90 minuten en bijhorende verlengingen stond de brilscore nog steeds op het bord en kwam het tot een strafschoppenreeks. Daarin zagen we drie (oude) bekenden een elfmeter voor hun rekening nemen.

Arturo Vidal (Bayern München) en Lionel Messi (FC Barcelona) namen de eerste strafschop voor hun rekening. Vidal miste voor Chili, Messi voor Argentinië. Daarna was het de beurt aan Club-speler Nicolas Castillo. Hij twijfelde niet en schoot de bal staalhard in doel.

Bij een 2-3-stand voor Chili ging Lucas Biglia (SS Lazio) achter de bal staan. Claudio Bravo (FC Barcelona) stopte de penalty van de ex-Anderlecht-speler en gaf ploegmaat Francisco Silva (Jaguares de Chiapas) zo dé kans om Chili de Copa America te schenken. De ex-speler van Club Brugge bleef koel en plaatste de bal fijntjes in de hoek. Achteraf was Messi zo teleurgesteld dat hij aangaf te willen stoppen als Argentijns international.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.