‘Flankaanvaller wil Club Brugge verlaten, maar vraagprijs is te hoog’

'Flankaanvaller wil Club Brugge verlaten, maar vraagprijs is te hoog'

15 juni 2016 07:00 - Club Brugge slaagt er voorlopig uitstekend in om zijn sterkhouders aan boord te houden. Al zit de komende Champions League-deelname daar natuurlijk ook voor iets tussen. Eén van de flankaanvallers zoekt mogelijk wel nog andere oorden op.

Volgens Globoesporte is Cruzeiro geïnteresseerd in de diensten van Felipe Gedoz. De 22-jarige flankspeler heeft interesse in het aanbod van de Braziliaanse club, maar de vraagprijs van Club is (voorlopig) te hoog. Het is overigens niet de eerste keer dat Cruzeiro naar de diensten van Gedoz hengelt.

Gedoz pendelde afgelopen seizoen tussen bank en basis en vond enkel in de competitiewedstrijd tegen KV Oostende de weg naar doel. Toen scoorde hij in de rebound na een gemiste strafschop. BlauwZwartFans hoorde al meermaals van bronnen dicht bij de club dat Gedoz zich al langere tijd niet helemaal gelukkig voelt in België. Bovendien zou hij er niet de levensstijl van een profvoetballer op nahouden.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.