Gent-fans lanceren anti-Club merchandise

Gent-fans lanceren anti-Club merchandise

03 juni 2016 01:45 - AA Gent moest in het afgelopen voetbalseizoen vrede nemen met de derde plaats. De Buffalo’s telden maar liefst 12 punten minder dan landskampioen Club Brugge. Bovendien verloren de Buffalo’s hun laatste vier confrontaties tegen Blauw-Zwart: tweemaal 1-0, één keer 2-0 en de week voor de kampioenenmatch zelfs met 1-4. 

Dat zorgt bij de Gentse aanhang voor heel wat frustraties en klaarblijkelijk ook haat ten opzichte van Club Brugge. Een groep ultras van AA Gent lanceerde zelfs anti-Club merchandise. Of zouden ze gewoon fan zijn van FC Kopenhagen en ons mooie FCB? 🙂

Gent-fans komen met anti-Club kledij

Mocht je één van deze hooliganzen tegenkomen, aarzel dan niet om ze even duidelijk te maken dat wij niet wakker liggen van de acties van een groepje successo’s (oprichtingsjaar 2014).

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.