Gentse supportersfederatie hekelt Club-fans: “Pure sensatie”

Gentse supportersfederatie hekelt Club-fans Pure sensatie

07 juni 2016 13:00 - Advocaat Walter Van Steenbrugge diende namens de Bruges Stropkes klacht in voor de financiële doping waar de Ghelamco Arena en het Eurostadion van zouden kunnen genieten. De overkoepelende supportersfederatie van AA Gent reageert.

“Het gaat hier duidelijk om jaloezie van die Brugse supportersclub, hé. Ze vergeten dat ze zelf voor aanvang van EURO 2000 subsidies hebben gekregen om het Jan Breydelstadion te renoveren. En die subsidies waren niet min (volgens Verhaeghe klopt deze info niet, nvdr)”, klinkt het bij supporters van de Buffalo’s.

“Bovendien gaat het om een supportersclub die nog maar twee dagen bestaat (de Bruges Stropkes bestaan al jaren, nvdr)”, foeteren ze. “Het is dan ook jammer dat het bestuur van Club Brugge niet ingrijpt. Het is pure sensatie. Misschien willen ze wat publiciteit voor hun nieuwe supportersgroep? Het zal dat wel zijn”, besluit de Gentse supportersfederatie tegenover Voetbalkrant.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.