Goed nieuws over nieuwe voetbaltempel Club Brugge

Goed nieuws over nieuwe voetbaltempel Club Brugge

08 juni 2016 01:00 - Club Brugge beschikt al jaren over de grootste aanhang van België en bijgevolg is het Jan Breydelstadion dan ook te klein geworden. Blauw-Zwart hoopt dan ook zo snel mogelijk in een nieuwe voetbaltempel te spelen. En daarover is er goed nieuws te melden.

Als alles volgens plan verloopt, krijgt Club nog voor het eind van deze maand goed nieuws over zijn stadiondossier. Dinsdagmiddag bleek tijdens de zitting van de commissie Leefmilieu immers dat het milieueffectrapport (MER) komende weken besproken zal worden door het parlement. Dat meldt Focus WTV.

Positief is alvast dat de MER-studie een gunstig advies geeft over de ontwikkeling van een groene kantoorzone op Chartreuse. Er wordt wél gewaarschuwd voor eventuele verkeershinder. Daarvoor zou er nog naar oplossingen gezocht moeten worden.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.