Guilian Preud’homme vergelijkt Rode Duivels met Club Brugge

Guilian Preud'homme vergelijkt Rode Duivels met Club Brugge Het ligt waarschijnlijk aan mezelf

06 juni 2016 01:30 - Guilian Preud’homme had onlangs een belangrijk aandeel in de beslissing van zijn vader om ook volgend seizoen nog trainer te zijn bij Club Brugge. Hij en zus Megan genieten er immers van dat hun papa in België vertoeft en zoveel steun krijgt van de Brugse aanhang. 

Guilian kon zondagavond dan ook met een gerust gemoed naar de oefeninterland tussen België en Noorwegen kijken. Al dwaalden zijn gedachten tijdens de matige wedstrijd al snel af naar het topseizoen van Club Brugge! “Het ligt waarschijnlijk aan mijzelf. Na een jaar topvoetbal van Club kan ik niet hetzelfde niveau verwachten van België”, klonk het op Twitter.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.