HAHA! De Vlieger zet Bolat op zijn plaats met vlijmscherpe opmerking

HAHA! De Vlieger zet Bolat op zijn plaats met vlijmscherpe opmerking

08 juni 2016 02:00 - Het huwelijk tussen Sinan Bolat en Club Brugge werd er één om snel te vergeten. De 27-jarige doelman kwam afgelopen zomer op huurbasis over van FC Porto, maar kon nooit overtuigen in Jan Breydel. Desondanks kon Bolat het niet laten om uitgebreid na te trappen naar Club. Ex-doelman Geert De Vlieger denkt er het zijne van.

Bolat heeft dinsdag voor het eerst uitvoerig teruggeblikt op zijn periode bij Club Brugge. Hij spaarde zijn kritiek daarbij niet en vertelde onder meer dat Preud’homme een fout maakte, dat de technische staf hem zonder uitleg aan de kant schoof en dat hij bij geen enkele club ooit zo behandeld werd.

Geert De Vlieger is het, net zoals Club Brugge, niet eens met de negatieve uitlatingen van Bolat. “Als Club nog een gepast afscheidscadeau zoekt, tip: spiegel, mag groot formaat zijn #zelfkritiek”, haalt onze gewezen doelman uit naar het Turkse sluitstuk.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.