HAHA! Verbauwhede acteert op hilarische wijze in reclamespotje voor EK

HAHA! Verbauwhede acteert op hilarische wijze in reclamespotje voor EK

03 juni 2016 16:00 - Glenn Verbauwhede, die van 2004 tot 2011 bij Club Brugge tussen de palen stond, vertoeft momenteel bij het Zuid-Afrikaanse Maritzburg. Dat de 31-jarige doelman heel wat show kan verkopen, bewijst hij ook nu weer! 

Verbauwhede ging in maart de voetbalwereld rond omdat hij tijdens de wedstrijd tegen Golden Arrows zijn tegenstander op een wel erg opmerkelijke manier een gele kaart aansmeerde. En de Brugse ex-goalie kan blijkbaar niet alleen op een voetbalveld goed acteren! 🙂

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.