‘Hasi gaat met transferdoelwit Club Brugge aan de haal’

'Hasi gaat met transferdoelwit Club Brugge aan de haal'

23 juni 2016 01:00 - Club Brugge is nog steeds op zoek naar een nieuwe middenvelder. Onder meer Jonas Martin stond op het verlanglijstje, maar hij trok naar Real Betis. En hij is niet het enige doelwit dat Blauw-Zwart misloopt.

Club Brugge toont al enkele maanden interesse in Thibault Moulin, maar tot een transfer kwam het tot dusver niet. Nochtans is de 26-jarige middenvelder vastberaden om Waasland-Beveren te verlaten.

Volgens Het Laatste Nieuws legt Moulin momenteel zijn medische testen af bij Legia Warschau, de nieuwe werkgever van ex-Anderlecht-coach Besnik Hasi. Normaal gesproken tekent hij later vandaag zijn contract bij de Poolse landskampioen, die straks ook mag deelnemen aan de Champions League-groepsfase.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.