Herbekijk alle doelpunten van Vossen, Izquierdo, Diaby en Dierckx

Herbekijk alle doelpunten van Vossen, Izquierdo, Diaby en Dierckx

01 juni 2016 12:16 - Voetbalseizoen 2015-2016 zal voor elke Club-supporter als een onvergetelijk jaar bestempeld worden. Na elf jaar wachten slaagden Michel Preud’homme en zijn manschappen er immers in om de titel opnieuw naar Jan Breydel te brengen. 

Een seizoen om te koesteren met andere woorden. Herbeleef onderstaand alle doelpunten van Jelle Vossen, José Izquierdo, Abdoulay Diaby en Tuur Dierckx. Genieten met hoofdletter G!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.