Heuglijk nieuws voor Leandro Pereira

Heuglijk nieuws voor Leandro Pereira

17 juni 2016 02:00 - Leandro Pereira kwam afgelopen zomer over van Palmeiras, maar kon het tot dusver allesbehalve waarmaken bij Club Brugge. Desondanks heeft de 24-jarige spits reden genoeg om zijn glimlach boven te halen.

Pereira vond afgelopen seizoen in 660 minuten geen enkele keer de weg naar doel voor Blauw-Zwart. Dezer dagen zal de Braziliaan echter niet wakker liggen van die negatieve statistiek.

Pereira stapte afgelopen weekend namelijk in het huwelijksbootje in zijn thuisland. Dat meldt de Krant van West-Vlaanderen. Lang tijd om na te genieten krijgt de aanvaller niet. Volgende week wordt de Brugse spelerskern immers opnieuw op het trainingsveld verwacht. Van harte proficiat, Leandro!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.