Ivan Perisic kiest voor opvallend EK-kapsel

Ivan Perisic kiest voor opvallend EK-kapsel

12 juni 2016 11:29 - Ivan Perisic maakte van 2009 tot 2011 het mooie weer bij Club Brugge. Hij scoorde maar liefst 31 keer in 70 matchen Brugse loondienst en schopte het tot Profvoetballer van het Jaar. Na passages bij Dortmund en Wolfsburg vertoeft hij intussen bij Inter Milan, waar hij afgelopen seizoen 7 keer de weg naar doel vond. Momenteel vertoeft hij met Kroatië op het EK in Frankrijk.

Perisic staat in de basis tegen Turkije en valt naast zijn snelle voeten op door zijn opvallende kapsel. De ex-flankspeler van Blauw-Zwart kiest in tegenstelling tot Marouane Fellaini en Aaron Ramsey niet voor een blonde snit, maar wel voor twee speciale opschriften. De Kroaten staan aan de rust met 1-0 voor dankzij een doelpunt van Luka Modric.

Perisic EK-kapsel

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.