Joos kiest voor Meunier in zijn ideale Rode Duivels-elftal

Joos kiest voor Meunier in zijn ideale Rode Duivels-elftal

12 juni 2016 18:00 - Nog één keer slapen en het is zover! Dan spelen de Rode Duivels hun eerste wedstrijd op het EK tegen Italië. Vooral in de defensie zijn er heel wat vraagtekens over de opstelling van Marc Wilmots. Filip Joos zou op de rechtsachter voor Thomas Meunier opteren. 

“In de defensie zet ik Toby Alderweireld en Jan Vertonghen centraal. Op rechts kies ik voor Thomas Meunier, op links voor Jordan Lukaku. We moeten aanvallen tegen Italië, dan weten ze het echt niet meer”, verklaart Joos zijn keuze bij Sporza.

“Op het middenveld opteer ik op dit moment voor Kevin De Bruyne, met Radja Nainggolan en Marouane Fellaini achter zich”, gaat de analist verder. “Ik zet Romelu Lukaku in de spits, Eden Hazard op links. En dan zou ik tot slot heel lang moeten nadenken over Yannick Carrasco of Dries Mertens op de rechterflank”, besluit Joos.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.