Kersverse aanwinst geeft duiding bij zijn transfer naar Club Brugge

Brugse aanwinst geeft duiding bij zijn transfer naar Club Brugge

08 juni 2016 03:00 - Dinsdagavond kon je op BlauwZwartFans lezen dat Club Brugge zich versterkt heeft met Rik De Kuyffer, een 17-jarige aanvaller die overkomt van derdeklasser Berchem Sport. De talentvolle spits wist Blauw-Zwart onlangs te overtuigen tijdens een testperiode op enkele jeugdtoernooien.

“Ik ben uiteraard bijzonder fier om bij de landskampioen aan de slag te gaan”, vertelt De Kuyffer, die ook interesse genoot van Beerschot-Wilrijk en Lierse, aan Gazet van Antwerpen. “Het is altijd mijn droom geweest om profvoetballer te worden en met deze transfer komt dat toch een stap dichterbij. Ik zal voorlopig wel uitkomen voor de U19 of de beloften.”

Op 30 april nam De Kuyffer naar verluidt officieel ontslag bij Berchem Sport. De jonge aanvaller was dus sowieso van plan om andere oorden op te zoeken. Het is nog niet zeker of de derdeklasser een opleidingsvergoeding ontvangt voor zijn spits. “Omdat hij ontslag nam, heeft Berchem op dit moment niets”, verklaart sportief manager Marc De Mulder. “Volgens Rik’s vader zou Brugge nog contact opnemen met ons. Wij wachten dus gewoon af wat er nu verder gebeurt.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.